کپسولهای آتش نشانی در انواع مختلف و با مواد خاموشکننده متفاوت برای مقابله با دستههای گوناگون حریق در بازار وجود دارند. هنگام استفاده از کپسولهای آتش نشانی یا انتخاب یک خاموشکننده، دانستن خصوصیات کپسولهای آتش نشانی مختلف مهم است. از همین جهت، ما در این مقاله از تدبیر قصد داریم تا شما را بیشتر با انواع کپسول آتش نشانی آشنا کنیم.
حرف مبین هدف آتشنشانی بسته به نوع آن، در سیستم بینالمللی (به جز آمریکا) به صورت زیر است: هدف
جدیدتر کاربرد دستکش عایق برق و ویژگی های آن قدیمی تر انواع کلاه ایمنی صنعتی و کاربردهای آن دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
گفتنی است که این مورد در قیمت کپسولهای آتش نشانی تأثیرگذار است. در ادامه خواهید دید که خدمات پس از فروش در قیمت تمام شده یک کپسول چه اثراتی دارد. پس با ما همراه باشید.
۳) خاموشکننده محتوی کف مکانیکی دارای نازلی با سوراخهای هواکش است. ۴) خاموشکننده محتوی پودر دارای نازلی معمولی میباشند.
ج) آزمایش بدنه در مقابل فشار: با توجه به استاندارد یا توصیه کارخانه سازنده هر چند سال یک بار (معمولاً ۲ سال) بدنه خاموشکننده در مقابل فشار از نظر میزان مقاومت آزمایش هیدرواستاتیک میگردد. انواع خاموشکنندهها[ویرایش]
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
ارائه خدمات به صورت کاملا شفاف و همچنین آموزش و انتقال تجربیات به آحاد مردم همواره در اولویت کاری این مجموعه بوده است.
فوم یا کفی که برای خاموش کردن آتش استفاده میشود به سرعت بر روی مواد شعلهور شده قرار میگیرد و مانع از بلند شدن گاز قابل اشتعال از روی این مواد میشود. با گسترده شدن کف بر روی سطح خارجی ماده در حال اشتعال از رسیدن اکسیژن موجود در هوا به سطح آتش ممانعت میشود.
بهترین کپسول از نظر ماندگاری شارژ کدوم هست ؟ مثلا کپسول co2 از این نظر بهتره و چه مدت بعد باید شارژ بشه
طریقه کار کردن با خاموشکننده پودر و گاز کارتریج داخل: در این نوع خاموشکننده کارتریج در داخل بدنه سیلندر و زیر درپوش قرار میگیرد.
اما مسئله مهمتر این است که چه نوع کپسولی مناسب چه نوع ساختمانی است؟ رعایت اصول استاندارد در ساخت آن، از مهمترین گزینهها در انتخاب و خرید کپسول آتش نشانی میباشد. با خرید کپسول های آتش نشانی در تهران از مراکز معتبر میتوانید با جعبه آتش نشانی خیال راحت و آسوده خرید خود را انجام دهید.
آنها با ایجاد جریان گاز، اکسیژن را از منبع آتش کنترل میکنند و به این ترتیب حریق را خاموش میکنند.
از معایب کپسولهای آتش نشانی پودری میتوان به این موارد اشاره کرد که پودر در مواد در حال سوختن غوطهور نمیشود و اثر خنککنندگی مؤثری بر روی آتش ندارد. این امر به نوبه خود میتواند باعث شعلهور شدن مجدد آتش شود. استنشاق این پودرها میتواند برای انسان خطرناک باشد، بنابراین باید در محیطهایی با تهویه مناسب استفاده شوند و از همین رو، گزینه مناسبی برای استفاده در ادارات و اماکن خانگی به حساب نمیآیند.
Comments on “A Simple Key For جعبه آتش نشانی Unveiled”